AUTOGORDIJN

 

home voorwaarden verzendkosten bestellen partners/links contact

                                      

 

Details elektrische rolgordijn set radiografisch bediend lengte maximaal 2 m. 

 

Leveringsomvang: motor unit, stekker adapter 12V, afstandsbediening inclusief batterij, eindlager, bevestigings-profielen voor kozijn/ plafond montage,aluminium as diameter 32 mm lengte 1,5 meter of 2 meter.

Het rode draadje is de antennedraad voor R.F. ontvangst & de overige 2 draden zijn de 12 Volt voedingsdraden voor een veilige aansluiting op de netspanning via een stekker voedings-adapter.De antennedraad is flexibel en buigzaam en kunt u uit zicht plaatsen achter de aluminium buis as.

 

Meegeleverde compacte afstandsbediening. De afstandsbediening heeft een losse houder voor bijvoorbeeld montage aan de wand.         

Heeft u meerdere rolgordijnen dan is middels een eenvoudige handeling 1 van de afstandsbediening naar keuze in te stellen naar groep commando open/dicht. Ook los leverbaar is een 3 of 5 kanaals afstandbediening zie hiervoor de bestellijst.

Met de setup knop stelt u 1x de bovenste en onderste positie van het rolgordijn in. Deze posities kunnen zeer nauwkeurig worden ingesteld met de tweede knop voor fijnafstelling. Nadat de waardes zijn ingesteld is een korte druk op de open of dicht knop voldoende om het rolgordijn geheel te laten openen of te laten sluiten naar de eerder ingestelde posities.

 

 

Standaard wordt meegeleverd een aluminium buis as met lengte 1,5 of 2 meter voorzien van een dubbelzijdige plakstrook voor eenvoudige montage van het doek. Indien gewenst kunt u de onderzijde van het doek verzwaren met de witte onderrail. Nadat u het doek in de onderrail heeft geschoven klikt u de dop weer op zijn plaats. Dit is niet noodzakelijk indien de (bestaande) rolgordijnstof aan de onderzijde al is verzwaard.  

De bevestigingssteunen kunnen geplaatst worden op een wand/kozijn of plafond gelijk aan uw voorkeur. De bevestigingssteunen kunt u afschermen met een witte kunststof afdekkapje.

 

 

De einddop heeft een inschuifbare as voor makkelijke montage en veert automatisch terug als u de buis as eenmaal ingeklemd heeft tussen de 2 bevestigingssteunen.

U kunt meerdere assen direct naast elkaar plaatsen, er hoeft dan slechts 1 bevestigings-steun geplaatst te worden tussen de 2 assen.